ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

+30 210 6466400
ΔΕΥΤ. - ΠΑΡ: 09:00 - 18:00

VIP Service

Image
  Η Υπηρεσία VIP SERVICE είναι μία ακόμα καινοτομία της KANGA SERVICES COURIERS στον χώρο των Ταχυμεταφορών. Ο κύριος σκοπός αυτής της υπηρεσίας είναι να εξυπηρετηθούν οι Πελάτες οι οποίοι έχουν ιδιαζούσης σημασίας αποστολές, είτε επείγουσες (από πλευράς χρόνου διεκπεραίωσης) είτε πολύ σημαντικές.
Image

Προδιαγραφές

  • Η διεκπεραίωση της VIP υπηρεσίας γίνεται από έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο υπάλληλο της Εταιρίας μας.
  • Έμπειρος υπάλληλος του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών, παρακολουθεί την αποστολή σας από την ώρα που θα γίνει η ανάθεση μέχρι την ώρα που θα γίνει η παράδοση στον τελικό προορισμό.
  • Αμέσως μετά την παράδοση ενημερώνεστε για τα στοιχεία παράδοσης μέσω ΦΑΞ - Τηλεφώνου ή E-mail .
  • Ο χρόνος διεκπεραίωσης ξεκινά από 30΄ και κυμαίνεται ανάλογα με την απόσταση μεταξύ του Αποστολέα και του Παραλήπτη καθώς και των ειδικών συνθηκών που επηρεάζουν την διαδικασία. Π.χ. για μια αποστολή εντός του μικρού Δακτυλίου στο κέντρο της Πόλης κάτω από κανονικές συνθήκες είναι από 15’ Μέχρι 45’.
  • Η Υπηρεσία VIP χρησιμοποιείται και για σημαντικές παραδόσεις στο επαρχιακό μας δίκτυο, εξασφαλίζοντας πρωινή παράδοση και παρακολούθηση της αποστολής με έλεγχο ασφαλείας σε πέντε διαφορετικά στάδια κατά την διαδικασία διεκπεραίωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράδειγμα για αποστολή προσφορών για διαγωνισμούς, για πολύ επείγουσες αποστολές καθώς και αποστολές με ιδιαίτερη αξία.
  • Μεγάλη προσοχή χρειάζεται κατά την διαδικασία ανάθεσης της VIP Αποστολής. Πρέπει να περιγράφονται με λεπτομέρεια τυχόν ιδιαιτερότητες καθώς και ο σκοπός της συγκεκριμένης αποστολής στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων στα Τηλέφωνα +30 210 2525175, +30 210 6466400.

logo--kanga-45-teliko.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιργινίας Μπενάκη 15-17
+30 210 6466400
courier@kanga.gr

Search