ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

+30 210 6466400
ΔΕΥΤ. - ΠΑΡ: 09:00 - 18:00

Προφίλ

Η KANGA SERVICES COURIERS A.E. ιδρύθηκε το 1988 στην Αθήνα, με αποκλειστικό στόχο την ποιοτική και οικονομικά προσιτή εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Οι άνθρωποί της: Άτομα με άρτια εκπαίδευση και πολυετή πείρα βρίσκονται συνεχώς σε ετοιμότητα. Κύριο μέλημά τους είναι η υπεύθυνη ενημέρωση και έγκαιρη εκτέλεση των αποστολών ανεξάρτητα με τον προορισμό ή την προέλευση της αποστολής.

Οι υπηρεσίες της : Καλύπτουν σφαιρικά κάθε ανάγκη μεταφοράς-ταχυμεταφοράς και επικοινωνίας. H Kanga Services διεκπεραιώνει αποστολές από ή προς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου με απόλυτη ακρίβεια και ασφάλεια. Από μια απλή αποστολή express courier μέχρι ένα ολόκληρο κοντέινερ στην Αυστραλία ή Αμερική. Ακόμη στους τομείς Marketing & Promotion, στον Κλάδο Υγείας επίσης παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των εταιριών, δημοσίων υπηρεσιών & ιδιωτών.

Η οικονομική της πολιτική: Οι τιμές της Kanga Services είναι ανταγωνιστικές. Η άψογη οργάνωσή της και ο συνεχώς αυξανόμενος κύκλος εργασιών της, έχουν σαν αποτέλεσμα την καθιέρωση ενός χαμηλού κοστολογίου και την προσέγγιση μιας ευρύτερης κατηγορίας πελατών. Ο βασικός παράγοντας ο οποίος καθορίζει το τελικό κόστος είναι οι προδιαγραφές εκτέλεσης ενός έργου, οι οποίες καθορίζονται από τον κάθε πελάτη μας.

Οι πελάτες της: H Kanga Services προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χιλιάδες επιχειρήσεις ιδιωτικές ή Δημόσιες και ιδιώτες εκτελώντας ακόμη και τις πιο ασυνήθιστες αποστολές. Ειδικότερα, πελάτες της που χρησιμοποίησαν σωστά τις υπηρεσίες της – μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα – κατάφεραν να μειώσουν αισθητά το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεών τους και να αυξήσουν θεαματικά τα κέρδη τους.

 

Οι στόχοι και το όραμά μας

Η καθημερινή μας βελτίωση σε όλα τα επίπεδα με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση και στήριξη των πελατών.

Εξυπηρετούμε όλους τους Πελάτες μας έτσι ακριβώς όπως εμείς θα θέλαμε να εξυπηρετηθούμε σαν καταναλωτές. Η δημιουργία του καλύτερου δυνατού εργασιακού περιβάλλοντος για τους εργαζομένους.

Η καλύτερη δυνατή απόδοση για τους μετόχους του οργανισμού.

Η θετική συνεισφορά μας ,σαν ομάδα, στο γενικότερο Κοινωνικό, Εθνικό και Παγκόσμιο σύνολο.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η φιλοσοφία της Kanga Services στηρίζεται στην άψογη εξυπηρέτηση. Διεκδικούμε καθημερινά την εμπιστοσύνη των πελατών της χάρη στην ευγένεια, συνέπεια και τον άμεμπτο επαγγελματισμό των ανθρώπων μας. Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υπερκαλύπτει κάθε προσδοκία. Διαθέτουμε ένα πλήρως οργανωμένο δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Εξυπηρετούμε υπεύθυνα κάθε ανάγκη ταχυμεταφοράς και στο πιο απομακρυσμένο μέρος του κόσμου.

Όλες οι αποστολές εκτελούνται από την Kanga Services με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια. Κάθε παραγγελία καταχωρείται στο σύστημα και η κάθε αποστολή παρακολουθείτε από την ώρα ανάθεσης μέχρι την παράδοση στον τελικό παραλήπτη. Μέσω του ειδικού προγράμματος FUNSHIP υπάρχει και η δυνατότητα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης των αποστολών. Έτσι ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή για την πορεία της αποστολής του, την ημερομηνία και την ώρα παράδοσης καθώς και το όνομα του παραλήπτη.

logo--kanga-45-teliko.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιργινίας Μπενάκη 15-17
+30 210 6466400
courier@kanga.gr

Search